Sollicitatie

Bel 020 – 261 54 89 Bel ons

Momenteel hebben wij ons aanmeldproces gepauzeerd, omdat we heel veel aanmeldingen hebben ontvangen. Ben je wel benieuwd hoe het proces werkt, lees hieronder meer. Mogelijk kun je op een later moment je aanmelding starten.

Je kunt de sollicitatieprocedure starten door een bericht te sturen naar info@transcriptie.com. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om onze standaarden door te nemen en vervolgens een testtranscriptie te maken. Hier ben je ongeveer vijftien tot dertig minuten mee bezig.

Wij vragen hier om een woordelijke verwerking: bij een woordelijke transcriptie wordt er in principe een letterlijke transcriptie geschreven, maar zonder stopwoorden, sfeerbepalingen (kuchen, lachen), herhalingen en ‘eh’s’/’ehm’s’. De zinsvolgorde blijft zo min mogelijk aangetast, tenzij het grammaticaal noodzakelijk is een woord of woordgroepen om te draaien.

Na het afronden van de transcriptie krijg je feedback en in geval van succes gaan we een samenwerking- en een verwerkersovereenkomst aan en moet je je digitaal identificeren bij een werknemer van ons bedrijf. Vervolgens zul je verschillende bestanden voor onze opdrachtgevers kunnen uitwerken. Hoe beter je het doet, hoe meer opdrachten er beschikbaar voor je zijn!

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar info@transcriptie.com!