Transcriptie – Tips

Bel 020 – 261 54 89 Bel ons
Transcriptie – Tips

                                              Transcriptie – Tips

Waar dient u rekening mee te houden bij het transcriberen van uw audio? Waar moet u aan denken bij de voorbereiding van het interview? Kunt u daarmee nog tijd besparen voor het daadwerkelijk afnemen of transcriberen van de audio? En voor het afnemen, is het mogelijk om gewoon met uw telefoon een gesprek op te nemen? Of is er toch speciale apparatuur benodigd? En hoe zit het met het uitwerken van de tekst, heeft u hier speciale software voor nodig? Of kunt u het direct beter uitbesteden aan dé TranscriptieSpecialist? Allemaal vragen die wij in tips hebben omgezet op onderstaande pagina’s voor het voorbereiden, afnemen en uitwerken van interviews.

5 Tips voor het voorbereiden van het afnemen van interviews

Een goede voorbereiding is het halve werk. Lees hier vijf tips voor het afnemen van interviews.

5 Tips voor het afnemen van interviews

Echte tijdsbesparing voor het transcriberen van uw opnamen begint al bij het afnemen van de interviews. Lees hier vijf tips voor het afnemen van interviews.

5 Tips voor het uitwerken van interviews

Indien u besluit uw interviews zelf te transcriberen helpen wij als TranscriptieSpecialist u toch graag verder! Lees hier vijf tips voor het uitwerken van interviews.

Toch liever gebruik maken van een transcriptie service?

Regelmatig geven onze opdrachtgevers aan dat ze zelf een poging hebben ondernomen om hun audio zelf te transcriberen. Uiteindelijk kostte het hen echter teveel tijd en besteden ze het liever uit. Voor veel onderzoekers, bedrijven en journalisten is dit uiteindelijk een kosten-efficiëntere keuze. Indien u zelf liever kiest voor een hybride vorm waarbij u zelf een deel uitwerkt en een deel door ons team van professionele transcribenten laat uitwerken, is dat uiteraard altijd mogelijk. Natuurlijk scheelt dit ook in de prijs: wij rekenen namelijk voor onze service alleen het daadwerkelijk aantal getranscribeerde minuten.

 

U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw audiobestanden. Heeft u eerst vragen over onze service? Ons transcriptie team staat voor u klaar! U kunt ons bereiken via 020-261 54 89, info@transcriptie.com of via het contact formulier!

 

Wilt u een of meerdere geluidsfragmenten laten uittypen? Dan kunt u deze direct bestellen, een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. bestel direct offerte opvragen

Wij transcriberen o.a. voor:

Transcriptie
uitwerken
afstudeeronderzoek

medische
transcriptie

transcriptie
video

transcriptie
interviews

medische
transcriptie

woordelijke
transcriptie