FAQ – Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

                                         FAQ – Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van de TranscriptieSpecialist? Wellicht heeft u dan nog diverse vragen. Wij hebben vanuit onze ervaring de meest gestelde vragen onder elkaar gezet.

Hoe deel ik mijn opname(n) met TranscriptieSpecialist?

U kunt uw bestanden uploaden via onze website, via deze link. Daar kunt u de audio-/videobestanden op een veilige manier naar ons toe sturen.

Wat is de levertijd van het transcript?

TranscriptieSpecialist hanteert een standaard oplevering van vijf werkdagen. Indien een opname sneller nodig is, heeft dit effect op de minuutprijs.

In mijn opname wordt gesproken over gevoelige informatie, hoe gaan jullie hiermee om?

Het is vanzelfsprekend dat wij uw opnamen vertrouwelijk behandelen. Om dit te waarborgen worden uw opnames uitgewerkt door ervaren transcribenten en controleurs die voldoen aan de hoogste integriteitsstandaarden. Indien gewenst kunt u van ons een vertrouwelijkheidsverklaring ontvangen, welke wij u toesturen via de mail.

Wat is het verschil tussen de typen uitwerkingen?

Over het algemeen wordt een transcript in een letterlijke of een woordelijke uitwerking uitgewerkt. Het verschil is: al datgene wat gezegd wordt inclusief herhalingen, stotteren, uhh’s en dergelijke uitgewerkt (letterlijke transcriptie) versus dit filteren uit het transcript (woordelijke transcriptie). Bent u nieuwsgierig naar een voorbeeld, dan verwijzen wij u naar de pagina transcript voorbeelden. Daar laten wij uitgebreider het verschil zien.

Ik heb een interview afgenomen in een vreemde taal, kunnen jullie dit ook transcriberen?

TranscriptieSpecialist heeft over de hele wereld transcribenten zitten. Naast Nederlands bieden wij ook Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans aan. Bent u een klant uit Belgi├ź en wordt er Vlaams gesproken? Ook dit is voor ons geen probleem aangezien wij ook Vlaamse typisten in onze database hebben. Heeft u een andere taal dan hier genoemd, neem gerust contact op via ons contactformulier.

Andere vragen of opmerkingen?

Voor al uw vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via 020 – 261 54 89, of vul het contactformulier in op onze contactpagina.


Wilt u een of meerdere geluidsfragmenten laten uittypen? Dan kunt u deze direct bestellen via onderstaande button.

Heeft u een offerte nodig of andere vragen? Vul ons contactformulier in via deze link en wij nemen z.s.m. contact met u op.

bestel direct

Wij transcriberen o.a. voor:

Transcriptie
uitwerken
afstudeeronderzoek

medische
transcriptie

transcriptie
video

transcriptie
interviews

medische
transcriptie

woordelijke
transcriptie