Specialist in elk vakgebied

TranscriptieSpecialist is expert in meerdere vakgebieden. Zo werken wij met transcribenten die gespecialiseerd zijn in juridische, medische, zakelijke, diplomatieke, bedrijfskundige en politieke transcripties. Op die manier wordt uw geluidsfragment altijd getranscribeerd door iemand met kennis van zaken.

 

hoewerkthet1Specialisten

Voor het correct transcriberen van bijvoorbeeld medische of juridische audiofragmenten is vaak vakspecifieke kennis nodig. Door gebruik te maken van transcribenten met een relevante (medische dan wel juridische) achtergrond, kunnen wij de kwaliteit van uw transcriptie garanderen. Op die manier wordt uw geluidsfragment altijd getranscribeerd door iemand met ervaring en kennis en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Engelse transcripties

Ook voor de schriftelijke uitwerking van Engelse interviews of vergaderingen kunt u bij ons terecht. Voor het verwerken van Engelstalige audiofragmenten gebruiken wij uitsluitend transcribenten die uitvoerig zijn getest op hun Engelse vaardigheden. Tot slot worden de Engelse transcripties gecontroleerd door een native speaker die erop toeziet dat de uitwerking van uw Engelse interviews of vergaderingen foutloos bij u wordt aangeleverd.

Hoe werkt het?

Wanneer u ervoor kiest uw transcriptie door TranscriptieSpecialist te laten uitwerken, sturen wij u een link waarmee u uw opnames veilig naar ons toe kunt toesturen. Wanneer wij uw opname hebben ontvangen gaat een van onze ervaren transcribenten aan de slag om uw opname uit te werken. Binnen 48 uur, of de tijd die met u is overlegd, na ontvangst van de geluidsopname sturen wij u de transcriptie retour.

Andere mogelijkheden

Bij TranscriptieSpecialist bepaalt u zelf hoe uw transcriptie eruit komt te zien. Zo kunnen wij uw transcriptie bijvoorbeeld uitwerken in een door u aangeleverd interviewschema of in een door u gekozen lay-out. Ook kunt u kiezen voor het gebruik van tijdsnoteringen. Hierbij geven we bijvoorbeeld om de minuut of om de vijf minuten de opnametijd aan, zodat u de tekst eenvoudig kunt terugluisteren.


Wilt u een of meerdere geluidsfragmenten laten uittypen? Dan kunt u deze direct bestellen via onderstaande button.

Heeft u een offerte nodig of andere vragen? Vul ons contactformulier in via deze link en wij nemen z.s.m. contact met u op.

bestel direct

Wij transcriberen o.a. voor:

Transcriptie
uitwerken
afstudeeronderzoek

medische
transcriptie

transcriptie
video

transcriptie
interviews

medische
transcriptie

woordelijke
transcriptie