Transcriberen

Transcriberen bij dé Transcriptie Specialist van Nederland

Transcriberen is het uitschrijven/uittypen van opgenomen materiaal zoals monologen, interviews of groepsgesprekken. De uitgeschreven/uitgetypte tekst wordt ook wel een transcript genoemd. Een bedrijf wat de service voor het uitschrijven/uittypen van audio aanbiedt levert een transcriptie service. Transcriptie.com is dé transcriptie specialist van Nederland. Wij leveren de hoogste kwaliteit transcriptie service.

Het transcriberen van audio kan als een vervelende en tijdrovende activiteit ervaren worden. Gemiddeld genomen kost een uur interview uitwerken iemand al snel 4,5 uur werk. Als u besluit dit werk uit te besteden aan een transcriptie bureau, dan wilt u wel dat dit betrouwbaar en goed gebeurd. Bij Transcriptie.com bent u aan het juiste adres. Wij leveren de beste kwaliteit transcriptie service van Nederland. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, vraag dan hier een offerte aan. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat kost het transcriberen van mijn opname bij Transcriptie.com?

De kosten voor het transcriberen van uw interviews of groepsgesprekken of andere audio zijn van een aantal zaken afhankelijk:

1. Type opname: Allereerst is het type opname belangrijk: Betreft het dat wij u kunnen helpen met de transcriptie van een monoloog, een interview (2-3 sprekers) of een vergadering (4 of meer personen)?

2. Kwaliteit opname: Ten tweede is het van belang of de kwaliteit van de opname goed is. Indien de opname plaats heeft gevonden in een rumoerige ruimte in plaats van een gesloten ruimte, dan heeft dit een effect op de prijs. Opnamen van slechtere kwaliteit zorgt dat het transcriberen meer tijd kost en vandaar dat wij hier ook een hoger tarief voor in rekening brengen.

3. Type uitwerking: Ten derde is het van belang hoe u het transcript uitgewerkt wenst te hebben. Wenst u de stotteringen, het herhalen en de tussenwerpsels van een respondent in het transcript verwerkt te hebben? Dan kost dit voor onze typisten meer tijd en daarom zullen de kosten voor uw transcriptie service hoger uitvallen. Wenst u liever een uitwerking waarin al hetgeen wat op de opnamen gezegd wordt, wel woordelijk in het transcript wordt verwerkt, maar de stotteringen, herhalingen en tussenwerpsels weggelaten worden? Dan scheelt dit in de uitwerkingstijd en zal er minder in rekening gebracht worden.

4. Levertijd: Standaard levert TranscriptieSpecialist de transcripten van uw interviews, monologen en vergaderingen binnen vijf werkdagen. Dit is echter afhankelijk van hoeveel uur aan opname u aanlevert. In overleg zullen wij dan met u bespreken welke levertijd u mag verwachten van een grote “batch” aan audio. Heeft u liever dat uw opname sneller getranscribeerd wordt? Geen enkel probleem, we helpen u graag verder.

5. Taal: Wij leveren de transcriptie service in vrijwel alle West-Europese talen: Engelse, Duitse, Spaanse, Franse en Portugese audio zijn dan ook allen welkom bij ons voor het transcriberen naast de Nederlandse taal. Ook dialecten zijn geen enkel probleem voor ons. Vlaamse opnamen zijn dan ook van hart welkom. Heeft u opnamen in een andere taal dan hier aangegeven? Wij gaan graag voor u aan de slag en leveren een op maat gemaakte offerte!


Wilt u een of meerdere geluidsfragmenten laten uittypen? Dan kunt u deze direct bestellen via onderstaande button.

Heeft u een offerte nodig of andere vragen? Vul ons contactformulier in via deze link en wij nemen z.s.m. contact met u op.

bestel direct

Wij transcriberen o.a. voor:

Transcriptie
uitwerken
afstudeeronderzoek

medische
transcriptie

transcriptie
video

transcriptie
interviews

medische
transcriptie

woordelijke
transcriptie