Interviews uitwerken? Dé Transcriptie Specialist!

Bel 020 – 261 54 89 Bel ons

Interviews uitwerken is voor veel onderzoekers, journalisten en bedrijven een nodige, maar tijdrovende taak. Een interview uitwerken tot een tekstbestand kost gemiddeld 4-6 uur arbeid per uur opname. Indien u op zoek bent naar mogelijkheden om uw interviews te laten uitwerken, dan is Transcriptie.com u graag van dienst. Wij zijn de TranscriptieSpecialist in Nederland en leveren de beste kwaliteit transcripten.

Waarom uw interviews uitwerken bij Transcriptie.com?

Goed kwalitatief onderzoek dient aan de hoogste eisen te voldoen. Het zelf uitwerken van interviews is helaas een tijdrovende taak en u kunt deze tijd beter besparen door het werk uit te besteden aan een transcriptie bureau. Het uitbesteden van het interview uitwerken mag echter uiteraard niet ten koste gaan van de kwaliteit van het transcript. Daarom, als een hoge kwaliteit vereist is voor uw transcripten, dan kunt u uw interviews het beste laten uitwerken via Transcriptie.com. Wij staan voor een hoge kwaliteit en leveren altijd transcripten waar u tevreden over kunt zijn. Daarnaast staat Transcriptie.com een uitstekende service: wij helpen u graag via 020 – 261 54 89 of info@transcriptie.com of vul hier het contactformulier in.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten uitwerken van je interviews via Transcriptie.com zijn van een aantal zaken afhankelijk:

1. Kwaliteit opname: Allereerst is het van belang dat de kwaliteit van het interview goed is. Indien het interview plaats heeft gevonden in een rumoerige ruimte in plaats van een gesloten ruimte, dan heeft dit een effect op de prijs. We raden daarom aan het interview af te nemen in een gesloten ruimte zoals een kantoor. Indien dit niet mogelijk is, raden we in ieder geval af dat u het interview afneemt in bijvoorbeeld een café of restaurant. Daarnaast raden we u aan uw telefoon of een voice recorder die niet ouder dan 5 jaar is te gebruiken om het interview af te nemen. De kwaliteit wordt er namelijk niet beter op indien u een oude voice recorder gebruikt.

2. Type uitwerking: Ten tweede heeft het soort uitwerking dat u wenst een invloed op de prijs. Voor het merendeel van het kwalitatief onderzoek dient het interview woordelijk getranscribeerd te worden. Dit houdt in dat hetgeen gezegd is in het interview uitgeschreven wordt, maar eventueel stotteren, herhalingen en tussenwerpsels worden weggelaten in het transcript. Bent u voor uw onderzoek op zoek naar de interpretatie van intonatie? Dan is de letterlijke uitwerking cruciaal voor u. Als uw interview letterlijk wordt uitgewerkt, worden herhalingen, stotteren en tussenwerpsels in het transcript meegenomen.

3. Levertijd: Standaard levert Transcriptie.com de uitwerkingen van uw interviews binnen vijf werkdagen. Heeft u de uitwerking van uw interviews eerder en met spoed nodig? Geen enkel probleem, we helpen u graag verder. U kunt bij Transcriptie.com ook terecht indien u uw transcript binnen 24-uur of 48-uur nodig heeft.

4. Taal: Indien u uw interviews heeft afgenomen in een andere taal is dit ook geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen zonder probleem ook Engelse, Duitse, Spaanse, Franse en Portugese interviews uitwerken. Wel heeft dit een effect op de prijsopgave die wij u kunnen aanbieden.

Wij gaan in ieder geval graag voor u aan de slag en leveren een op maat gemaakte offerte!
Klik hier voor een op maat gemaakte offerte.

Kan ik eerst zien hoe jullie mijn interview uitwerken?

We overtuigen u graag persoonlijk dat wij een uiterst hoge kwaliteit leveren wanneer wij uw interviews uitwerken via het principe: “show, don’t tell”. U kunt eventuele proefbestanden via onze Wetransfer link veilig uploaden. Bij het tekstveld “opmerkingen” kunt u aangeven dat het om een proefbestand gaat en wij zullen voor u de eerste vijf minuten van één van uw interviews uitwerken. Indien dit naar tevredenheid voor u is gebeurd, kunt u via deze zelfde link de rest van uw bestanden uploaden.

Wilt u een of meerdere geluidsfragmenten laten uittypen? Dan kunt u deze direct bestellen, een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. bestel direct offerte opvragen

Wij transcriberen o.a. voor:

Transcriptie
uitwerken
afstudeeronderzoek

medische
transcriptie

transcriptie
video

transcriptie
interviews

medische
transcriptie

woordelijke
transcriptie