Automatische Transcriptie Software

Bel 020 – 261 54 89 Bel ons

Automatisch transcriberen

U heeft audio en wenst deze te transcriberen? Is uw budget niet toereikend om een transcriptiebureau in te huren?  Wij bieden u de mogelijkheid uw audio automatisch te laten transcriberen! Op dit moment zit onze zogeheten Speech Engine voor automatische transcriptie nog in een “Beta”- versie, wat inhoudt dat we deze nog aan het testen zijn. Dit betekent voor u dat u deze service kunt proberen voor slechts €0,30 per minuut audio. U kunt uw audio hier uploaden. U kunt aangeven bij uw bestelling dat u gebruik wenst te maken van de testversie van de spraakherkenning. U krijgt dan binnen uiterlijk 2 werkdagen uw transcript retour.

Hoe werkt de automatische transcriptie?

De ontwikkelingen op het gebied van spraakherkenning en spraaktechnologie zijn erg hard gegaan in de afgelopen drie jaar. Transcriptie.com heeft de laatste technieken op het gebied van spraakherkenning geïntegreerd in haar dienstverlening en u kunt hier nu van profiteren! Uiteraard bieden wij nog steeds onze traditionele transcriptie service aan, waarbij wij met menselijke hand en oog uw audio omzetten naar tekst. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onze automatische transcriptie service te proberen. Onze Speech Engine zit nog in een testfase en daarom is voor ons alle feedback en input welkom. Dit is dan ook de reden u onze dienstverlening gratis kunt proberen. U kunt uw audio heel eenvoudig automatisch en gratis laten transcriberen via de volgende stappen:

Stap 1: Upload uw audio

Uw audio kunt via deze link uploaden. In het upload formulier kunt u aangeven dat u gebruik wenst te maken van de automatische transcriptie service. In het afreken formulier kunt u aangeven dat u achteraf wenst te betalen.

Stap 2: Uw audio wordt verwerkt door onze spraakherkenningssoftware

Na uw bestelling ontvangt u een ontvangstbevestiging. Uw audio zal binnen uiterlijk drie werkdagen zijn getranscribeerd. Vaak ontvangt u uw audio al op dezelfde dag, maar indien er veel audio tegelijk wordt geüpload op onze server, dan kost het onze Speech Engine meer tijd. Bent u benieuwd hoe een Speech Engine functioneert? We hebben de werking van spraakherkenning hier voor u uiteengezet.

Stap 3: U ontvangt uw automatische transcript in uw mailbox

Binnen drie werkdagen ontvangt u uw transcript. Dit is een platte tekst, waarvan de accuraatheid rond de 80-90% zal liggen. Een voorbeeld van een automatisch transcript hebben we hier voor u neergezet.

Indien u toch wenst dat één van onze typisten uw tekst redigeert dan kunt u dit altijd bij ons aangeven. Wij helpen u dan graag verder. Over het algemeen kost deze redactie ongeveer even veel als het direct laten transcriberen door een menselijke transcribent. Echter, indien u ons van feedback op onze automatische transcriptie service kunt voorzien dan bieden we u graag 10% korting aan op de redactie!